IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Станаха ясни плановете на Меган Маркъл и принц Хари след раждането на бебето

10 април 2021 21 00

Те искат да излязат в отпуск и да са колкото се може повече време заедно

Снимка: БГНЕС

Херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха предстоящото попълнение в семейството на Свети Валентин, а месец по-късно разкриха пола на бебето в скандалното интервю с Опра Уинфри.

Близки до звездното семейство заявиха, че Меган Маркъл планира домашно раждане в луксозното си имение в Монтесито. Бившата актриса искала това да се случи и при първото ѝ раждане на сина ѝ Арчи, но след това отиде в болницата.

Кралският репортер Кейти Никол, позовавайки се на приятелите на двойката, отбеляза, че след раждането на дъщеря им, Меган и принц Хари планират да вземат родителски отпуск. В кралското семейство дългата почивка е неприемлив лукс. Тогава херцогът летя по работа в Холандия само три дни след раждането на сина му.

Според Никол Хари и Меган искат да „си починат“ през лятото и да прекарват колкото се може повече време заедно, така че сега се опитват да гарантират, че ваканциите им съвпадат.

След края на „Мегзит“ херцозите стартираха много независими проекти и Хари си намери работа на пълен работен ден. Внукът на кралица Елизабет е избран за главен изпълнителен директор на BetterUp, стартъп, който помага на компаниите да наблюдават психичното здраве на своите служители.

През лятото принц Хари също трябва да се върне в Лондон, за да открие паметник в чест на покойната принцеса Даяна с брат си Уилям.

Херцогът не иска да пропусне значимото събитие, но е готов да отмени пътуването поради раждането на дъщеря му или затягането на правилата за безопасност на фона на пандемията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

в ( преди 2 години )