IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл планира домашно раждане в луксозното си имение

1 април 2021 08 40

Херцогинята на Съсекс очаква момиче

Снимка: БГНЕС

През февруари херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха предстоящото попълнение в семейството. Първородният син на принц Хари и Меган Маркъл е роден в лондонска болница, въпреки че първоначално, според близки до кралското семейство, бившата актриса е планирала да роди у дома. Този път Меган пак е в настроение за домашно раждане в луксозното си имение в Монтесито.

„Тя има красив дом в Калифорния – чудесно родно място. Меган бе планирала домашно раждане с Арчи, но знаете какво казват за най-обмислените планове“, казва източник на PageSix. Отбелязва се, че Маркъл е била принудена да отиде в болницата, защото Арчи не бързал да се роди.

Полът на второто дете на Съсекс беше разкрит в известното интервю с Опра Уинфри. Те ще имат момиче. Името на бебето все още е неизвестно.

Бебето автоматично ще стане гражданин на САЩ и дори ще може да се кандидатира за президент на страната. Благодарение на баща си, британски гражданин, тя също ще може да разчита на двойно гражданство. Кралска титла, подобно на батко си Арчи, няма да има.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари