IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джей с голо селфи за рождения си ден

6 април 2021 09 00

Изпълнителката сподели и част от тренировките си

Снимка: БГНЕС

На 27 март Джеси Джей навърши 33 години и реши да отбележи повода по доста странен начин. Тъй като тази година изпълнителката няма да има възможност да организира грандиозно парти, тя зарадва феновете си не с торта, а с интересно селфи.

Джей се е снимала в огледалото в банята, като върху себе си не носи никакви дрехи. Не се знае дали кадърът е направен преди или след душ, или пък Джеси е решила просто да се съблече и да се покаже на последователите си. „33“, гласеше описанието, като то е напълно достатъчно. Феновете веднага започнаха да коментират снимката, като много от тях изразиха възхищението си от стегнатото тяло на звездата и дългите ѝ крака.

„Олеле, Боже!“, „Изглеждаш прекрасно“, са само част от коментарите, които Джей получи. След сексапилното селфи, в историите в Instagram се появиха и част от тренировките на изпълнителката. Тя сподели видеа, на които прави доста упражнения във фитнеса, които изглежда, че дават резултат. Джеси тренира краката си с ластик, качва се и слиза от стол, кляка, прави набирания, коремни преси и още много други. В един от клиповете тя използва гребен тренажор, който обаче не ѝ е много любим. „Мразя го този тренажор“, крещи Джей.

В интервюта, дадени през годините, звездата споделя, че доста се отдава на тренировките си. „Когато изляза от фитнеса съм супер червена и изпотена, но се чувствам добре. Всичко се свежда до по-добрия начин на живот, а не до това как изглеждаш сутрин“, казва тя пред HuffPost през 2017 година.

Пред Women's Health UK тя признава, че прави всичко това, за да се чувства добре. „Упражненията ме карат да съм по-позитивна. Те освобождават ендорфини и успяват да те заредят. Карат те да се чувстваш жив“, споделя Джей. Допълва, че доста пъти преди тренировка не иска да тръгва към фитнеса, но успява да се мотивира и да изпълни всички задачи, след което е изключително доволна от себе си.

Освен че прекарва много време в залата, Джеси променя и начина си на хранене. През 2019 година споделя за диетата си, която започва заради проблеми със забременяването. „Преди четири години изключих захарта от менюто си. Тогава осъзнах колко много обичам храната и че вече съм на балансирана диета“, казва тя. През 2018 година изпълнителката става и веган.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари