IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще успеят ли да се сдобрят принц Хари и принц Уилям заради принцеса Даяна

14 април 2021 09 00

Двамата братя ще се срещнат на 1 юли, за да отбележат рождената дата на майка си

Снимка: БГНЕС

Оплакванията на херцога и херцогинята на Съсекс от кралското семейство няма да бъдат забравени скоро. Въпреки че скандалното интервю с Меган Маркъл и принц Хари бе излъчено на 7 март, все още се говори за него.

По време на разговор с Опра Уинфри херцогът на Съсекс повдигна трудната тема за отношенията с по-големия си брат. Той каза, че със сигурност обича принц Уилям, но пътищата им отдавна са се разделили.

„Обичам Уилям, той ми е брат. Преминахме през ада заедно. Имаме общи преживявания, но винаги сме били от противоположните страни на барикадите“, сподели Хари.

След разкритията на по-малкия си брат, Уилям, възмутен му се обадил, за да разбере какви са причините за негодуванието и защо връзката им се срива толкова бързо.

Според съобщения в медиите обаче разговорът бил непродуктивен. Съпругът на Кейт Мидълтън все още „се чувства неудобно, когато трябва да говори с Хари по телефона“. Той се страхува, че всеки техен разговор може да бъде записан и да стане собственост на пресата, както се случи веднъж преди, съобщава порталът US Weekly.

Други източници обаче твърдят, че сега отношенията между Хари и Уилям, напротив, са по-добри от всякога. На 1 юли братята планират да открият заедно паметник в Лондон в чест на покойната им майка, принцеса Даяна. Тогава, ако бе жива, тя щеше да отпразнува 60-ия си рожден ден.

Скулпторът вече е изпратил работата си за кастинг, след като предварително е договорил подробностите с принцовете.

Дали двамата братя са подобрили отношенията си още не се знае. Факт е, че принц Уилям не се сдържа и коментира думите на Хари, обявявайки, че семейството му не е расистко. Повече херцозите на Кеймбридж не казаха. Може би защото кралица Елизабет Втора предпочита да оправят семейните си отношения в тесен кръг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари