IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стана ясен първият проект на Хари и Меган с Netflix

8 април 2021 10 40

Той ще покаже кои са състезателите в Invictus Games през 2022 година

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари ще покажат на своите зрители какво се случва зад кулисите на събитието Invictus Games.

На 6 април двамата обявиха, че са подписали сделка с носителите на „Оскар“ Джоана Натасегара и Орландо фон Айнсидел. Режисьорите са работили заедно по филма „Белите каски“, който им носи златна статуетка за „Най-добър късометражен документален филм“ през 2016 година.

Те, заедно с Меган и Хари, ще създадат първия проект на компанията Archewell в сътрудничество с онлайн платформата Netflix. Той ще се фокусира върху историите на атлетите, които се състезават в Invictus Games през 2022 година. Събитието събира на едно място ранени, контузени или болни военни ветерани, които се конкурират в девет различни спорта, представяйки страната си.

Меган Маркъл,

Снимка: БГНЕС

„Още със старта на Invictus Games през 2014 година знаехме, че всеки един участник ще допринесе по уникален начин към цялостното събитие. Тези епизоди ще повдигнат завесата за хората по целия свят и ще покажат вдъхновяващите и трогателни истории на тези състезатели по пътя им към Нидерландия през следващата година“, казва принц Хари в официално съобщение. Той допълни, че е изключително горд от целия проект, защото знае, че той ще вдъхнови хората по целия свят.

Според съобщението, самият Хари ще се появи на малкия екран, но фокусът все пак ще остане върху участниците и техните истории. Организацията Invictus Games ще бъде един от продуцентите на сериите и това ще им донесе значителни приходи. Те ще бъдат използвани за подкрепа на ветераните и тяхното лечение.

„От момента, в който ги срещнах за първи път, разбрах, че Invictus Games е важен проект за тях и съм много щастлив, че именно това е първото нещо, което те ще правят с Netflix“, казва Тед Сарандос, изпълнителен директор и отговорник по съдържанието в платформата. Думите му са доказани и през годините, тъй като Хари обръща специално внимание на фондацията. Създава я през 2014 година, като много често играе в игрите с ветераните. Три години по-късно именно на това събитие той потвърди връзката си с Меган Маркъл.

Меган и

Снимка: БГНЕС

През 2018 година тогавашната кралска двойка присъства на събитието, където Меган изнесе специална реч, в която благодари на играчите за тяхната доброта. „Искам просто да ви благодаря, че ме приехте във вашето семейство. Много съм щастлива, че съм част от всеки един от вас“, заяви Маркъл.

Дали през 2022 година семейството ще представи пред света порасналия Арчи, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари