IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подробности за сватбата на Ариана Гранде: Кога ще е тя?

9 април 2021 17 40

Певицата и Далтън Гомес планират да сключат брак през лятото

Снимка: БГНЕС

Ариана Гранде обяви годежа си със звездния агент по недвижими имоти Далтън Гомес миналия декември. Двойката се подготвя активно за сватбата и планира да организира церемония в началото на това лято, твърдят запознати, близки до 27-годишната певица.

„Официално нищо няма да се случи, докато не е безопасно. Двамата са обсебени един от друг и прекарват по-голямата част от времето си заедно. Той е лудо влюбен в нея и я прави истински щастлива. Всички роднини и приятели на Ариана го обожават“, коментира близък до звездите и допълни, че церемонията е планирана да се случи в тесен кръг.

Двойката вече е определила датата и мястото за сватбата, допълва източник пред Us Weekly. Изданието уточнява, че по всяка вероятност щастливото събитие ще се случи през лятото, а мястото ще е Калифорния.

Преди няколко дни Ариана публикува в Instagram романтични снимки с любимия си, оставяйки трогателен подпис: „Моето сърце, моят човек. Благодаря ти, че си себе си.“

За първи път се заговори за романтична връзка между двамата през февруари миналата година. Ариана пя със своя нов приятел в сингъла Positions. Двамата прекараха няколко месеца в самоизолация и дори го представи през май на феновете си в съвместен клип с Джъстин Бийбър – Stuck With U.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари