IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Станкулова очарова последователите си без грим и прическа

14 април 2021 17 40

Водещата показа естествената си красота

БГНЕС

Красивата телевизионна водеща Никол Станкулова показа, че и без грим и прическа изглежда невероятно добре. Стройната синоптичка сподели с последователите си в Instagram свои снимки, на които е без макиаж, а дългата ѝ, кестенява коса, която обикновено е оформена на букли, е небрежно вързана на кок.

Станкулова е написала до кадрите: „Messy hair...“, а постът ѝ е събрал близо 2 хиляди харесвания. Много от нейните фенове и последователи са коментирали визията ѝ с думите „красива“, „стилна“, „любима“ и т. н.

33-годишната Никол стана майка през ноември 2018-а на дъщеричка, която носи името Теа. Тя е много потайна относно личния си живот, но се знае, че половинката ѝ – Теодор Минев е наследник на една от най-богатите фамилии у нас.

Поне с тези снимки хубавицата може да опровергае клюките от недоброжелателите си, които я укоряват, че красотата ѝ се дължи на пластичната хирургия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Илиева ( преди 2 години )
Тая е толкова отвратителна-със супер криви крака, а на пистата на челото й може да кацне Боинг. Направо не знам откъде й идва самочувствието, писна ни да гледаме прости и противни връзкарки на екран-има толкова хубави и интелигентни млади хора!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )
Никита ( преди 2 години )
Бъдете коректни има очна линия и за косата се е погрижила да я прибере симпатично. Без грим и прическа е когато си го почистил грима вечерта и станеш в 6.. тогава да се селфира.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Кънчо Путкодеров ( преди 2 години )