IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Нито капка съчувствие“: Принц Хари стана изгнаник в кралското семейство

20 април 2021 08 40

Роднини поздравиха студено херцога на Съсекс във Великобритания

Снимка: БГНЕС

На 11 април принц Хари пристигна във Великобритания, за да присъства на погребението на принц Филип. По време на погребалното шествие в замъка Уиндзор херцогът на Съсекс не се озова рамо до рамо с по-големия си брат. Между двамата бе братовчед им Питър Филипс.

Отбеляза се, че това е заради влошените отношения между двамата след интервюто на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри.

Говори се, че и други членове на кралското семейство също не са приветствали много добре принц Хари. Например принцеса Ан, принц Едуард и съпругата му Софи са се отнесли много студено (като в присъствието на опозорен роднина) и предизвикателно се опитали да не го забелязват.

„По ирония на съдбата, единственият човек, който изрази съчувствие към херцога, беше принц Андрю. Той знае какво е да си външен човек, защото самият той веднъж е изпадал в немилост заради поведението си. Хари е същият аутсайдер сега. Що се отнася до останалите членове на семейството, те защитават честта на кралицата и продължават да се чувстват обидени от принц Хари след скандалното интервю“, каза източникът.

По време на погребението в параклиса принц Уилям седеше точно срещу брат си, но нито веднъж не го погледна в очите. Вниманието му беше насочено към ковчега на дядо му. Когато обаче церемонията приключи и всички излязоха навън, братята започнаха разговор. За какво точно са говорили е неизвестно.

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс коментира събирането на Уилям и Хари в интервю за MailOnline: „Моментът на родство между братята настъпи веднага след края на службата, когато те напуснаха параклиса. В добре координиран, но относително естествен момент Хари се приближи зад Уилям и Кейт, за да се присъедини към тях и да си побъбри с двамата. След няколко секунди разговор, който изглеждаше естествен и не неудобен, Кейт отстъпи, оставяйки двамата братя сами. Чувстваше се повече като истински момент на единство, отколкото като нещо, измислено за пред камерите.“

За последен път херцозите се появиха заедно публично на 9 март миналата година. Тогава те и съпругите им присъстваха на служба на Деня на Британската общност в Уестминстърското абатство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари