fallback

Криси Тейгън се завърна в Twitter след 23 дни мълчание

20 April 2021 15:00

„Оказва се, че е трудно да заглушиш себе си“, написа тя в социалната мрежа

Тя се върна!

Криси Тейгън изненада феновете си миналия месец, след като обяви, че напуска социалната мрежа Twitter. Причината беше негативното влияние и твърде многото критики, които получава от недоброжелатели. 23 дни по-късно обаче звездата реши, че е време да се завърне сред виртуалните си фенове и да продължи със своите забавни публикации.

„Оказва се, че е УЖАСНО да заглушиш себе си и да загубиш около 2000 приятели наведнъж“, пише Тейгън в социалната мрежа. Тя допълва, че е готова да приеме както позитивните, така и негативните страни на платформата. Феновете веднага изразиха своето щастие от завръщането на Криси и я засипаха с въпроси за това какво е правила по време на почивката си от интернет.

turns out it feels TERRIBLE to silence yourself and also no longer enjoy belly chuckles randomly throughout the day and also lose like 2000 friends at once lol

— chrissy teigen (@chrissyteigen) April 16, 2021

Един потребител заяви, че много е тъгувал заради отсъствието ѝ я попита какво е правила вкъщи и как се чувства в момента. „Прекарах седмици, в които споделях туитове само с бутилките си от шампоан“, пошегува се звездата. На 10 април съпругът на Криси – Джон Леджънд, написа съобщение в Twitter от нейно име. „Криси искаше да ви каже, че искате внимание само за себе си, и със сигурност ще изпитате странични ефекти от ваксината. Както и че много ѝ липсвате“.

Миналия месец Тейгън обясни решението си да напусне социалната мрежа, която използва повече от 10 години. Тя заяви, че е сформирала малък свят в Twitter и е намерила приятели за цял живот, но е време да се сбогува с всичко това. „Социалната мрежа вече не ми служи толкова позитивно, колкото преди и смятам, че е време да направя нещо. Целта ми е да правя хората щастливи. Болката, която чувствам, когато не мога да го правя, е твърде голяма за мен“, написа тя през април. Звездата добави, че през годините е била наранявана доста пъти чрез думите на други потребители и предупреди всички да помислят добре, преди да кажат нещо.

me thinking about how I can please the men of Twitter pic.twitter.com/7Wq8gF9Edx

— chrissy teigen (@chrissyteigen) April 17, 2021

„Единственото нещо, което все още не съм научила, е как да блокирам негативността на света. Просто съм доста чувствителна, разбрахте ли? Не искам да бъда такава, но съм! Но ви обичам всички вас и ви ценя. В същото време обаче и ви мразя!“, завърши Криси, преди да изтрие профила си.

Изглежда, че звездата не може да живее без социалните мрежи и напускането ѝ на Twitter беше едва за 23 дни.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
социална мрежа Twitter Криси Тейгън завръщане
0 коментара
fallback