IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Бритни Спиърс отново се противопостави на бащата на певицата

23 април 2021 10 40

Лин се опитва да защити дъщеря си от алчните адвокати на бившия си съпруг

Снимка: БГНЕС

Лин Спиърс е недоволна от хонорара, поискан от адвокатите на бившия ѝ съпруг. В съдебни документи, публикувани от сп. People, майката на 39-годишната Бритни Спиърс заяви, че адвокатската кантора на Джейми Спиърс, Holland & Knight, е поискала компенсация за услуги, които „не са били извършени добросъвестно за доброто“ на дъщеря ѝ. Размерът на исканата такса е 890 хиляди долара.

Лин поиска да преразгледа разходите на адвокатите и част от тях незабавно да бъдат възстановени на Бритни. Според нея става дума за поне 224 хиляди долара, които са отишли за „обиколка на националните медии“. Целта им била да се изчисти репутацията на Джейми, който стана персона нон грата поради нежеланието му да се откаже от ролята на пазител на Бритни. В допълнение Лин отбеляза, че фирмата на бившия ѝ съпруг е поискала плащане за 628 часа, въпреки че само 385 часа са били одобрени предварително.

Бритни Спиърс се бори за свободата си дълго време, но засега безуспешно. Съдът не лишава Джейми от ролята на неин попечител, което задължение той изпълнява от 13 години. Поради настоящата ситуация, певицата отказва да изпълнява и да записва нови песни. Тя не иска баща ѝ да продължава да печели пари от нея.

Самата звезда уверява феновете, че сега няма от какво да се притесняват. „Аз съм много добре. Щастлива съм, имам красива къща, прекрасни деца. Направих си почивка“, сподели в Instagram Бритни, отглеждайки двамата си сина – 15-годишния Шон и 14-годишния Джейдън. За момчетата се грижи баща им Кевин Федерлайн, който получава значителна издръжка от Спиърс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари