IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова снимка на принц Луи за третия му рожден ден

23 април 2021 14 45

Фотосът е направен от майка му Кейт Мидълтън

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям показаха нова снимка на порасналия си син принц Луи в деня на неговия 3-ти рожден ден. Най-малкият син на херцога и херцогинята на Кеймбридж ще посещава детската градина „Уилкокс“ в квартал Кенсингтън в Лондон.

Новата снимка на принц Луи е направена от майка му Кейт Мидълтън и беше публикувана вечерта преди третия му рожден ден в официалния акаунт.

Малкото дете беше заснето на 22 април, когато за първи път отиде в детската градина „Уилкокс“, която се намира близо до дома на семейството в Кеймбридж. Принцеса Шарлот също бе там, преди да тръгне на училище. Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще плащат около 22 500 лири годишно за услуги в детската градина.

На снимката видимо порасналият принц Луи седи на детско колело с раница през раменете и широка усмивка на лицето. Изглежда доволен и готов за големия ден в живота си.

Феновете на кралското семейство отбелязаха, че Луи расте бързо и дори започнаха да сравняват портрета със снимки на по-големия му брат принц Джордж и по-голямата му сестра принцеса Шарлот, когато те също бяха на по три години.

Принц Луи позира на червено колело Frog, Tadpole Plus. Цената му е около 200 лири. Идеално е за деца, които тепърва се учат да карат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари