IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон, какво е станало с лицето ти?

27 април 2021 17 40

Любимецът на жените с променена външност в най-новото му видео

БГНЕС

„Какво се е случило с лицето на Зак Ефрон?“. Това е един от най-задаваните въпроси в Twitter през изминалия уикенд. А повод за него стана ново видео на американския актьор, превърнал се в секссимвол за хиляди жени. В него той е с видимо променени черти на лицето, като според някои, е поредното известно име от големия екран, прибегнало до услугите на естетичната медицина.

В Деня на Земята, 33-годишният мъж записа специално видео обръщение, излъчено във Facebook. Едва ли обаче хората са запомнили какво е то, защото „новото“ му лице успя да привлече повече внимание.

В клипа Зак е леко подпухнал, но скулите и челюстта му изглеждат по-странно, сякаш в тях има ботокс.

„Не мога да повярвам, че това е той“, „Много съм разстроена от факта, че е направил това със себе си“, „Каква е тази квадратна челюст?“, „Беше си толкова секси, а сега изглежда направо трагично“, гласят само малка част от коментарите по негов адрес след въпросното видео.

Като една от звездите в Baywatch, Зак получи доста подмятания, че самият Дейвид Хаселхоф го е завел при пластичния си хирург, за да го „разкраси“. Други пък се шегуват, че ще изглежда като него, когато стане на 70. Освен тях, в интернет пространството се появиха и безброй подигравателни колажи, свързани с лицето му.

Само аз ли смятам, че Зак Ефрон все още е секси?“, пише жена под едно от меметата със снимки на актьора. Освен нейният коментар, има и други, които го защитават, но те са доста по-малко в сравнение с критиката.

До момента любимецът на жените не е коментирал официално има ли наистина корекции по лицето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари