IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон умили феновете с целувка

24 март 2021 10 50

Актьорът снима втори сезон на документалния си сериал

БГНЕС

Зак ефрон умили последователите си в Instagram с една от последните си снимки. На нея е запечатана целувка, която той определено ще помни дълго. Не става дума за такава с красива жена, а с животно – сладко малко кенгуру.

„Остров Кенгуру“, е написал към публикацията си, която показва как държи бебето на ръце, а то е опряло муцунката си в неговия нос.

На следващия кадър Зак е с брат си Дилън, който също е гушнал кенгуруто, за да си направят снимка.

„Това кенгуру наистина е изживяло австралийската мечта!“, „Значи имаш и брат, който е също толкова горещ? Искам да кажа: „Хайде, семейство Ефрон, помилвайте ни“, пишат под снимките фенове.

И докато едни се радват на актьора и неговата целувка, други отбелязват, че той вече се е разделил с гъстата си брада и изглежда страхотно. В този му вид ще го видим във втория сезон на неговия документален сериал Down to Earth With Zac Efron.

За да покаже на феновете си, че в новите серии ще посети още много интересни места, Ефрон качи и видео, на което плува с делфини на морското дъно.

Според информация на Deadline, Зак, който се справя отлично като водещ, отново ще пътува със своята мултифункционална каравана, но този път компания ще му прави писателят Дарин Олиен. Заедно двамата ще обикалят из непознати места, за да се запознаят с местните култура, храна и обичаи, както и да обърнат внимание на по-здравословния начин на живот.

В началото на пандемията Зак Ефрон се установи в Австралия и откри любовта в лицето на местен модел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари