IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Уолбърг качи 10 кг за роля

10 май 2021 10 40

Звездата доволен, че яде на корем, продължава да пълнее

БГНЕС

Легендарните коремни плочки на Марк Уолбърг излязоха в почивка и актьорът е на върха на щастието, че може да качва килограми светкавично и да яде, каквото си поиска.

49-годишният хубавец се похвали в Instagram с драстичната промяна във фигурата си, като качи две снимки, направени през 3 седмици. На първата звездата е в топформа с боксьорски шорти – част от превъплъщението му в образа на директора Росалинд Рос в продукцията Stu. А на втората Марк видимо е качил 10 килограма и от стегнатото му тяло няма и помен.

„Отпреди 3 седмици и сега. Благодаря на шеф Лорънс за готвенето“, написа Уолбърг до колажа.

Докато промяната предизвика доста интересни отговори от фенове и колеги, Марк поне не трябва да се тревожи за мнението на съпругата му Рея, която коментира:

„И изглеждаш толкова секси на живо, бейби“.

В началото на април, Уолбърг гостува на водещия Джими Кимъл и призна, че му предстои интересна роля, която ще се отрази на визията му.

„Играя персонаж, който е боец и много други неща. Той е бил боец, преместил се е в Лос Анджелис, за да стане актьор, влюбил се е в момиче и след инцидент, е имал духовно изживяване, което го накарало да стане свещеник. Той умира от рядка болест, но има огромно влияние върху много хора“, обясни тогава актьорът.

Марк Уолбърг

БГНЕС

Уолбърг издаде, че няма нищо против да качи 15 килограма за ролята, защото най-накрая ще яде на корем, каквото си поиска.

„След като заснемем боксовите сцени, мога да пълнея, колкото си искам. Трябва да кача около 15 кг в следващите 3 седмици. Искат да го направя максимално здравословно. А аз им казах: „Хора, досега съм бил на сериозни режими, просто искам да ям, каквото ми видят очите“, каза още Уолбърг.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари