IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райна позира предизвикателно пред пирамидите в Египет

7 май 2021 17 50

Има ли звездата нов мъж в живота си?

Istock

Фолкпевицата Райна Терзийска, която е известна не само с музикалната си дарба, но и със своите перфектни танцови умения, както и с горещите си извивки, в момента е на почивка в модерната във времена на пандемия дестинация – Египет.

Красивата брюнетка със сини очи редовно показва на последователите си в Instagram как си прекарва времето на поредната своя екзотична ваканция. След като посети столицата Кайро и пирамидите в Гиза, Райна се отправи към египетския курорт на Червено море – Хургада.

На всички кадри тя позира сама, като само се загатва, че е в компанията на друг човек, който очевидно прави снимките, а тя с удоволствие му позира на фона на красивите пейзажи.

Певицата редовно споделя със своите фенове в социалните медии емоциите, които изпитва към момента, демонстрирайки че е щастлива, че се наслаждава на мига и че може би е... влюбена.

Райна застава в предизвикателни пози пред обектива, а ефектът е допълнен от нейните ефирни летни рокли в жълто, бяло и червено, които загатват най-важните активи от фигурата ѝ.

Засега Райна не иска да разкрива кой е обектът на нейните чувства, но е ясно че на това красиво пътуване, компания ѝ прави мъж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Има много достойни и културни хора за които нищо не пишете,а на фона на тотална бедност и 30% неграмотни ни занимавате с всякакви псевдо актьори,чалгаджии,порно звезди и всякакви "любимци" на нито учещи,нито работещи личности
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
стоян илиев ( преди 2 години )
И защо е тази дразнеща показност?Малко фалшивее и изобщо не ни интересува овцЪта...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Коцето ( преди 2 години )
анонимен ( преди 2 години )