IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арчи на 2 години: Какъв подарък му направиха Меган и Хари?

11 май 2021 14 50

Бившите херцози на Съсекс решиха да зарадват майки и деца, оцелели след домашно насилие

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари решиха да отпразнуват рождения ден на сина си Арчи с дарение към нуждаещи се семейства, намиращи се на другия край на света.

Благотворителната организация Make Give Live, базирана в Нова Зеландия, разкри в социалните си профили, че бившите херцози на Съсекс са дарили 200 плетени шапки на инициативата I Got Your Back Pack. Дарението е било в чест на рождения ден на сина им Арчи, който навърши две години миналата седмица. Във видео, озаглавено „Подаръкът на Арчи към децата в Нова Зеландия“, основателката на Make Give Live Клеър Конза обясни как шапките ще станат част от инициативата I Got Your Back Pack, която предоставя редица базови неща на майки и деца, избягали от домашно насилие.

„Благодаря ви, Хари и Меган, и, разбира се, Арчи за това щедро дарение от 200 шапки към вашите приятели на другия край на света в Нова Зеландия“, гласеше описанието под клипа. Допълва се, че всички в организацията са били изключително благодарни за жеста и шапките ще бъдат изпратени към бежанци в Нова Зеландия, за да могат да стоплят главите и душите им.

Това не е първият път, в който Меган и Хари даряват нещо на организацията Make Give Live. През декември 2020 година те поръчват 100 шапки, с което участват в инициативата „Купи едно, дари едно“. През януари 2020 година двойката сподели снимка на Арчи, на която той носи една от шапките на организацията, а пък Меган се е сдобила с техен модел по време на визитата си в Нова Зеландия през 2018 година. Тазгодишното дарение беше обявено в Деня на майката, който в САЩ се чества на втората неделя от май.

Съвсем скоро Меган и Хари ще трябва да поръчат още някоя плетена шапка, тъй като на бял свят се очаква да се появи и второто им дете. Този път то ще е момиченце, като името и точната дата на раждане все още не са известни. За да отпразнуват Деня на майката, Меган и Хари почетоха работата на местна благотворителна организация, която оперира в щата Калифорния. Harvest Home се опитва да помогне на бъдещи майки, които нямат дом и живеят под прага на бедността.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Fani ( преди 2 години )
Уж искаха да живеят тихо и спокойна ,далеч от медии,а правят обратното.Нагли използвачи на Монархията! Пожелавам жива и здрава дъщеря,да носи името на баба Дория и да прилича на нея!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Нина ( преди 2 години )
Просто няма какво да се коментира!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мария ( преди 2 години )
Мария ( преди 2 години )
Брей "бедните" Хари и Меган голямо дарение са направили - 200 броя шапки ! Как не ги е срам ! Децата умират от глад ! Хари и Меган са големи *** !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
чччч ( преди 2 години )
За пръв път виждам коментар под статия на тялото, дори не знаех че има такава опция:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
с.т. ( преди 2 години )
Аз разбирам да са дарили 200000 долара, а те - 200 шапки. Направо смешно. Толкова пиар за 200 шапки!?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар