IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двоен празник в дома на Меган и Хари

7 май 2021 10 30

Посрещнаха ли вече бебето?

БГНЕС

Двоен празник в дома на Меган и Хари в САЩ. Бившите херцози на Съсекс имат повод за радост, защото на 6 май техният син Арчи стана на 2 годинки.

„Пожелавам на Арчи Маунтбатън-Уиндзор един много щастлив втори рожден ден днес“, гласи поздравлението на Елизабет Втора към момченцето, което заема седмо място по линията на наследяване на британския престол.

Дядото на момченцето – принц Чарлз, чичо Уилям и леля Кейт, също не пропуснаха да отбележат рождения ден, който тази година е свързан с една благородна кауза, подета от неговите родители и тяхната организация Archewell.

Рожден ден с кауза

„През последните две години бяхме дълбоко трогнати да почувстваме топлината и подкрепата към нашето семейство в чест на рождения ден на Арчи. Много от вас даряват на благотворителни организации от негово име и отбелязват повода, като се отблагодаряват на обществото или му правят услуга – всичко това чрез добротата на вашите сърца“, се казва в официално съобщение на Меган Маркъл и съпруга ѝ Хари. С него те обявиха, че насърчават даренията за Световния алианс за ваксини и имунизации (GAVI), който има за цел да осигури равен достъп на всички хора до ваксина срещу COVID-19.

„Събирате средства за тези, които се нуждаят най-много и продължавате да го правите непринудено, естествено и безкористно. Ние оставаме изключително благодарни“, пише още на официалния сайт на двойката. Там се припомня, че поради продължаващата пандемия, все още има много семейства по света, особено в по-бедните държави, които не могат да получат лечение и ваксина срещу смъртоносния вирус.

„Няма да можем да се възстановим истински, докато всички, навсякъде, не придобият равен достъп до ваксината. И с това намерение ви каним да допринесете с каквото можете – ако имате средства за това – да осигурим ваксини на семейства в най-уязвимите места в света“, се казва още в изявлението им.

Арчи БГНЕС

БГНЕС

Родил ли се е новият наследник на Меган и Хари?

Според някои американски медии, внукът на английската кралица и син на принц Чарлз, има още един повод за празнуване – раждането на второто му дете. Някои издания пишат, че съпругата му Меган е била приета в болница седмица след погребението на принц Филип.

По-рано актрисата имаше намерение да роди в дома си, но според анонимни източници, тя може би е дала живот на дъщеричката си в луксозно лечебно заведение поради промяна на състоянието ѝ.

Маркъл бе заснета от папараци за последно преди около 14 дни, когато носеше малкия Арчи на ръце, разхождайки се из Лос Анджелис.

Пейката – знаково място за семейството

Междувременно, дни преди рождения ден на сина ѝ, Меган обяви, че през юни ще пусне на пазара първата си детска книга, която озаглави The Bench. Оказва се, че тя свързва пейката със своя съпруг и връзката му с момченцето.

„Пейката“ започна като стихотворение, което написах за съпруга си в Деня на бащата, месец след раждането на Арчи... Това стихотворение стана история. Надявам се, че The Bench ще предизвика емоционална реакция във всяко семейство“, сподели тя.

Четивото има „дълбоко чувство на топлина, връзка и състрадание“, пишат издателите от Penguin Random House. И уточниха, че илюстрациите в него са дело на талантливия художник Кристиан Робинсън.

Очаква се любимата на Хари да запише и аудиоверсия на книжката.

Меган Маркъл

БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Мира ( преди 2 години )
И какво ако е родила. Тя си има право да не го показва!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар