IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли: Късметлийка съм, че децата ми са толкова талантливи

13 май 2021 08 40

Актрисата заяви, че е станала доста взискателна към бъдещите си партньори

Снимка: БГНЕС

Да отглеждаш шест деца не е никак лесно, но пък може да бъде изключително удовлетворяващо. Поне според Анджелина Джоли.

Само ден след Деня на майката актрисата говори откровено за наследниците си и как те са успели да ѝ помогнат след раздялата с Брад Пит. Джоли е майка на Мадокс, Захара, Пакс, Вивиан, Шайло и Нокс, които споделя с бившия си съпруг. Водещият на Daily Pop Джъстин Силвестър заяви, че трудно би се грижел за шест растения, камо ли за шест живи същества. Тук е моментът да кажем, че напълно се съгласяваме с него и бързаме да полеем цветята у дома.

Джоли -

Снимка: БГНЕС

Анджелина обаче отговори, че работата ѝ като майка е благословия и никога не би я заменила с нещо друго. „Имам шест много способни деца“, категорична е актрисата. Добавя, че преди е ставала с мисълта, че трябва да се увери, че всичко с наследниците ѝ е наред и те се чувстват психически добре. През последните години обаче нещата се променят и по-скоро става така, че децата се опитват да осигурят комфорта на майка си.

Шестимата тийнейджъри не само се грижат за Джоли, но са сформирали и доста близка връзка помежду си. „Ние сме перфектен отбор и съм много, много щастлива. Често аз съм човекът, който се притеснява за разни неща, но никога не се притеснявам за децата си. Те са чудесни хора“, похвали се актрисата. Последната роля на Анджелина е тясно свързана с личния ѝ живот, тъй като тя играе отдадена майка в драмата Those Who Wish Me Dead. Премиерата на филма в кината и на HBO Max е на 14 май.

Джоли-Пит БГНЕС

Снимка: БГНЕС

И въпреки че Джоли вече се намира в перфектен период от живота си, тя не е сигурна дали е готова за любов. Признава, че с годините е станала много взискателна към бъдещите си партньори и има дълъг списък с неща, които не иска да вижда в мъжете. „Именно затова съм сама толкова дълго време“, шегува се актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари