IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софи Търнър атакува папараци, заснели дъщеря ѝ без позволение

13 май 2021 17 40

Актрисата публикува видео в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Децата на звездите стават известни още преди да са казали първата си дума. Интересът към тях започва още от обявяването на бременността и никога не стихва. Някои известни личности се опитват да намалят преследването и постоянния тормоз от папараци, като не излизат толкова често с децата си или пък по всякакъв начин крият лицата им. Оказва се обаче че това невинаги помага и някои фотографи успяват да направят така желаната снимка.

И докато някои звезди просто биха си замълчали и оставили пиарите им да се оправят с проблема, то Софи Търнър иска сама да изобличи папараците, които не зачитат личното пространство на дъщеря ѝ. В Instagram актрисата публикува видео, в което говори за снимки, на които се вижда 10-месечната ѝ дъщеря Уила. Кадрите са пуснати онлайн и бързо достигат до Търнър.

„Току-що се събудих и видях, че вчера няколко папараци са успяли да снимат дъщеря ми. Искам да кажа, че причината, поради която не публикувам снимки на Уила и по всякакъв начин се опитвам да избегна папараците, е защото не искам тя да присъства в социалните мрежи или медиите“, казва Софи. Допълва, че момиченцето не е искало този живот на постоянно преследване и снимане и затова тя се опитва да ѝ го осигури.

„Ужасно плашещо е, че зрели мъже се опитват да заснемат бебе без неговото позволение. Отвратена и погнусена съм от това действие и моля всеки да спре да ме следва и да се опитва да снима дъщеря ми“, категорична е Търнър. Тя завърши клипа, че все още никой няма разрешение да снима Уила и това няма да се промени.

Новината, че Софи и съпругът ѝ Джо Джонас очакват бебе беше разкрита през февруари 2020 година. Двете звезди обаче никога не потвърдиха слуховете, опитвайки се да скрият всички подробности от медийното пространство. Когато бебето се роди през юли, говорители на двойката също не споделиха много около раждането. „Софи Търнър и Джо Джонас са щастливи да обявят раждането на тяхното бебе“, гласеше съобщението тогава.

До момента нито Софи, нито Джо са публикували снимки на Уила, като съвсем наскоро започнаха да публикуват кадри от бременността на актрисата. На 9 май Джонас отбеляза Деня на майката, споделяйки снимка на съпругата си с наедряло коремче. „Честит Ден на майката на всички невероятни майки по света“, написа той в Instagram.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари