IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софи Търнър с перфектния аутфит за лятото

17 април 2021 15 00

Актрисата заложи на зеления цвят

БГНЕС

Фините плетива още са на мода. Това доказва Софи Търнър, която отскоро е на режим „ваканция“. Актрисата, която в момента е по майчинство, показа в Instagram как се забавлява с приятелки. А последната ѝ публикация ни вдъхновява за летни покупки.

Демонстрирайки колко добре изглежда след раждането на дъщеря ѝ Уила, звездата си направи няколко селфита в огледалото. На тях се вижда, че тя носи нестандартно съчетание между шарена риза и плетен комплект от потник и къси панталонки. Съчета ги с черни сандали на Louis Vuitton.

„Ще пия пина колада, моля“, написа шеговито тя.

Според модни експерти, носенето на два слоя дрехи ще е актуално и това лято. В случая Търнър носи едноцветни дрехи, върху които е сложила риза с принт в този и още няколко цвята.

„Талантлива, брилянтна, невероятна, спираща шоуто, грандиозна“, коментира Джо Джонас под снимките на жена си.

И докато едни коментират, че потничето и късите плетени панталонки ще са най-удобните дрехи за почивка това лято, други обръщат внимание на „котешкия поглед“ на Софи, която е с по-дебела черна очна линия.

Ето и още няколко предложения за лятото, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари