IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софи Търнър с послание към жените, качили килограми след раждането

22 март 2021 18 00

Актрисата подкрепи Блейк Лайвли за майчинството

БГНЕС

Софи Търнър стана майка в края на юли миналата година. Близо осем месеца след това тя изглежда сякаш въобще не е раждала. Но не си мислете, че е бързала да отслабне и спазвала определен режим. Най-вероятно заради добрите ѝ гени, както и непрестанните разходки с малката Уила, тя изглежда превъзходно. Въпреки това тя въобще не парадира с фигурата си, напротив!

Актрисата сподели снимка в своята история в Instagram, с която дава съвети на младите майки как да възвърнат телата си след раждането. На пръв поглед виждаме все полезни неща като авокадо, домати, краставици, ананас... Ала после забелязваме, че до тях са наредени парче пица и сладолед, с които звездата иска да покаже, че всяка жена трябва да дава на тялото си това, което желае, без да се притеснява колко тежи и какво ще кажат хората.

„Вие никога не губите тялото си след бебето! Нормално е то да се промени. Не ви е нужно по-малко, за да сте достойни, че го притежавате!“, гласи посланието на Thebabychick, споделено от съпругата на Джо Джонас.

Само преди дни Софи хареса публикация на актрисата Блейк Лайвли. В нея тя разказва колко ѝ е било трудно да намери удобни дрехи след раждането, защото почти нищо не ѝ ставало.

Жената на Райън Рейнолдс посочи, че тя е получила истински дар в лицето на своето бебе, но вместо да бъде горда с това, че е станала майка, тя била разстроена и несигурна, защото нямала какво да облече. Именно тези думи трогнаха Търнър и тя ги сподели, с което подкрепи тезата на своята колежка.

Иначе звездата от „Игра на тронове“ криеше до последно своята бременност, по-голямата част от която изкара изолирана у дома заради пандемията. След като роди дъщеря си, тя и Джо Джонас започнаха да излизат в парка, но тогава актрисата разчиташе предимно на клинове, тениски и суитшърти, с което показа, че не се интересува толкова от това как ще я снимат папараците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари