IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс: Отглеждането на три дъщери е най-трудната ми роля

17 март 2021 16 30

Актьорът сравни живота у дома с подреждане на кубчето на Рубик

Снимка: Getty

Райън Рейнолдс говори открито за живота си с три малки дъщери по време на пандемията.

В интервю за This Morning актьорът разкрива, че между актьорството, бизнеса и притежанието на футболен клуб, най-трудната работа е бащинството. „Това е нещото, което те държи буден цяла вечер. Имам три дъщери. Те са като кубче на Рубик, което никога не можеш да наредиш“, признава Рейнолдс.

44-годишният актьор и 33-годишната му съпруга Блейк Лайвли са горди родители на 6-годишната Джеймс, 4-годишната Инез и 17-месечната Бети. В къща, пълна с жени, Райън е научил няколко неща за света на красотата, включително как да подстригва известната си съпруга. Видео в социалните мрежи показа, че актьорът всъщност не се справя толкова зле със задачата и е възможно да го прави по-често, отколкото му се иска.

„Няма нищо по-страшно от тази молба. Имаше момент, в който си помислих дали пък да не обръсна всичко. Блейк ме напътстваше във всяка една секунда, като напътстваше е просто по-мил начин да обясня викането й“, шегува се Райън. Въпреки напрегнатата ситуация, Лайвли доста хареса новата си прическа и се похвали с нея навръх 14 февруари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

В предишни интервюта Райън също е споделял, че се наслаждава на живота си с четири дами у дома. През 2019 година той признава, че не би заменил ежедневието си за нищо на света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари