IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс предизвика смесени чувства с дамската си чанта

14 май 2021 08 40

Дали това не е началото на нова модна тенденция сред мъжете?

БГНЕС

Освен с музикалния си талант, британският поп певец Хари Стайлс вече стана известен и с причудливия си, доста женствен или т. нар. андрогинен моден вкус. Той носи грим, шалове с пера, перлени колиета, дантелени ризи, а на корицата на Vogue позира и по рокля. Последният му любим аксесоар пък се оказа кожена дамска чанта от последната колекция на Gucci. С точно такава той се появи на музикалните награди Brit Awards преди няколко дни в Лондон.

Повечето мъже вероятно гледат как Хари позира на червения килим със своята кафява дамска чанта и си мислят, че това е сигурен знак, че е гей, макар да не го е обявявал официално. Други пък смятат, че с този свой стил звездата просто се опитва да прикове вниманието на фенове и медии и че всъщност си пада по жени. Дори има слухове, че е във връзка с актрисата и режисьор Оливия Уайлд.

Ясно е, че дамската чанта е практична и удобна, а дали тя ще се превърне в мъжки аксесоар с времето, само можем да предполагаме. Факт е, че има и други известни личности като Елтън Джон, Марк Джейкъбс и рапърът A$AP Rocky, които също носят подобни чанти.

А иначе дамската чанта с дръжка от бамбук на Хари се казва „The Jackie“ и е кръстена на една от най-култовите първи дами на САЩ – Джаки Кенеди. Пусната е на пазара през петдесетте години на миналия век, а към днешна дата е възродена от креативния директор на модната къща Алесандро Микеле. Кафявият аксесоар струва 1750 британски паунда.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ ( преди 2 години )
То е видно, че само по лична карта е мъж...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар