IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на любовта: Кейти Холмс и Емилио Витоло се разделиха

14 май 2021 15 00

Двамата бяха заедно по-малко от година

Снимка: Getty

Бурният романс между Кейти Холмс и Емилио Витоло е приключил.

Говорител на актрисата споделя пред Us Weekly, че тя и ресторантьорът от Ню Йорк са се разделили по най-добрия начин и остават приятели. Засега не се съобщава точно каква е основната причина за края на връзката, като представителят на Холмс казва, че любовта между двамата просто се е изпарила и те са решили да си останат приятели. „Кейти и Емилио се насладиха на времето си заедно, но просто нещата не потръгнаха. Тя се фокусира върху майчинството и предстоящите си проекти“, допълва говорителят.

През септември 2020 година Холмс изненада феновете си, когато беше заснета страстно да целува Емилио докато двамата вечерят в Манхатън. През следващите няколко месеца 42-годишната актриса и 33-годишният собственик на ресторанти не криеха любовта си и често бяха фотографирани как си разменят целувки, прегръдки или пък вървят ръка за ръка. Актрисата дори се запозна с бащата на Витоло, като това накара феновете да помислят, че нещата между влюбените се задълбочават. Оказва се обаче, че всичко просто е било един кратък бурен романс.

Въпреки че Кейти никога не коментира отношенията си с Емилио, той не успя да скрие любовта си към нея. На няколко пъти използва социалните мрежи, за да я поздрави по различни поводи и да ѝ заяви колко много е привързан. „Най-прекрасният, красив и мил човек. Всеки път, когато видя лицето ти се усмихвам. Честит рожден ден!!! Обичам те!!“, написа ресторантьорът през декември.

Холмс, която споделя 15-годишната си дъщеря Сури с Том Круз, преди имаше връзка с Джейми Фокс в продължение на няколко години. Двамата обаче се разделиха през 2019 година, малко след като актьорът беше забелязан да се държи ръка за ръка с изпълнителката Села Вейв. Все пак той отрече слуховете за изневяра, но не сподели какво е причинило края на връзката му с Холмс.

Въпреки че любовта между Кейти и Емилио не потръгна, двамата продължават професионалната си връзка. Той ще участва в късометражния филм Almost a Year, който е продуциран от актрисата. Премиерата се очаква да бъде през юни на фестивала в Трибека.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари