IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям: Ваксинирах се!

20 май 2021 18 00

Показа снимка от поставянето на инжекцията

БГНЕС

Принц Уилям се е ваксинирал срещу коронавируса. Това обяви самият той, публикувайки в Twitter снимка от лекарския кабинет.

„Във вторник получих първата си доза от ваксината“, написа той към кадъра в социалната мрежа, на който се вижда изпъкналият му бицепс.

Херцогът на Кеймбридж е с предпазна маска, а до него се вижда медицинско лице, което му слага първата инжекция.

„На всички, които работят по въвеждането на ваксината – благодаря за всичко, което сте направили и продължавате да правите“, казва още съпругът на Кейт Мидълтън, който не уточнява коя точно ваксина са му поставили.

Снимката с ваксинацията на принц Уилям събра над 3 хиляди и 700 харесвания за по-малко от 30 минути след качването ѝ. Докато някои споделят под нея какъв хубав бицепс има той, други изтъкват, че вече са ваксинирани. Има и такива, които признават, че не биха го направили.

От британското кралско семейство не съобщават дали херцогинята на Кеймбридж ще се ваксинира. Но ако го направи, това най-вероятно ще бъде заснето за нейния нов канал в YouTube, който направи наскоро заедно със съпруга си.

По-рано принц Чарлз и съпругата му Камила също се ваксинираха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари