IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снимка на Меган Маркъл показва поразителна прилика с Арчи

27 май 2021 15 00

2-годишният ѝ син не прилича само на баща си

Снимка: БГНЕС

Ако досега се коментираше предимно приликата между принц Хари и сина му Арчи, то в социалните мрежи излезе снимка на малката Меган Маркъл, от която ясно личи, че синът ѝ ѝ е одрал кожата. Съвсем скоро малкият Арчи отбеляза своя втори рожден ден.

Меган съвсем скоро очаква второто си дете, за което е ясно, че ще е момиченце, а вече се заговори за невероятната ѝ прилика със сина ѝ.
На снимката Меган позира в скута на по-голямата си полусестра Саманта.

След сватбата херцогинята на Съсекс спря да общува с нея и оттогава двете водят медийна война като Саманта не спира да заплашва, че ще издаде семейни тайни.

През 2018 г. бившата актриса се опита да подобри отношенията с баща си, като написа лично писмо до него, но Томас реши да го покаже на британски таблоид, което предизвика голям скандал и започна процес.

Кадър на малкия Арчи, който се люлее на люлка, беше представен в документален филм, който Хари продуцира с Опра Уинфри. В поредицата за психичното здраве той сподели своя опит и дори допусна зрителите в сесията си по психотерапия.

Принцът разкритикува и кралското семейство, което се очаква да предизвика гняв както в Бъкингамския дворец, така и сред обществеността.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари