IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова къща – нов късмет, нали, Зак Ефрон?

2 юни 2021 10 30

Актьорът продаде дома си в Лос Анджелис

БГНЕС

Край на ергенския живот в Лос Анджелис. След като се премести да живее в Австралия и търси нови възможности за развитие, Зак Ефрон продаде дома си в САЩ.

Къщата, която бе пусната в обявите за недвижими имоти още през декември миналата година, вече има нов собственик. Той ще се радва на невероятната гледка в квартала „Лос Фелис“, намиращ се в непосредствена близост до хълмовете на Холивуд.

Имотът, разполагащ с 5 спални и същия брой вани, голям басейн, фитнес, спа и още други екстри, е спазарен на цената от 5,9 милиона долара.

Триетажната къща бе закупена от Зак Ефрон през 2013 г. за 4 милиона долара. Тя има изглед към океана, както и някои подобрения, направени по желание на звездата.

Все още не е ясно защо актьорът взе решение да заживее в друга страна и се отдалечи от най-близките. Според някои американски издания, става дума за несполучлива връзка, която той иска да остави в миналото си, за което му напомня и самата къща.

В момента Ефрон се снима в известна телевизионна продукция, като обикаля из различни места в търсене на нови усещания. Тези дни той показа за пореден път брат си Дилан, с който скочиха с бънджи, като заснеха всичко със специална камера. А техните фенки успяха да се насладят на изваяните им тела.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари