IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пластичен хирург разкрива на какво се дължи промяната на Зак Ефрон

29 април 2021 18 00

Д-р Тони Юн знае причината за подутото му лице

БГНЕС

Има ли наистина Зак Ефрон ботокс в лицето? Този въпрос си задават фенове на звездата, след като той се появи във видео на Facebook с променено лице. 33-годишният мачо, който отново е свободен, предизвика спорове в социалните мрежи за това дали е отнел от естествения си чар, прибягвайки до естетична корекция. За да разсее слуховете и да го защити, д-р Антъни Юн, който е водещ пластичен хирург в Детройт, записа специално видео. В него той посочва на какво всъщност се дължи странната широка челюст и подпухналите му скули.

Според специалиста, Зак по-скоро е бил на стоматологична, отколкото пластична операция.

„Всички говорят за Зак Ефрон и това колко странно изглежда. Имал ли е операция за промяна на челюстта, ботокс или филъри? Не мисля“, обяснява той.

Според д-р Юн, челюстта на Ефрон е толкова голяма заради подуване вследствие на вадене на зъб, например мъдрец.

@tonyyounmd

##duet with @ashleysonlin What Happened to Zac Efron’s Face! ##zacefron ##botox ##wisdomteeth ##wisdomteethremoval ##doctorreacts

♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Не бързайте да критикувате, твърдят психолози

Видеото и колажите с новото лице на Зак Ефрон станаха вайръл в социалните мрежи, но според психолози, не бива да критикуваме толкова бързо, защото не знаем какво всъщност може да стои зад въпросното му изражение. Освен проблемен зъб, заради който лицето му може да се е подуло, може да става дума за заболяване или нещо друго, за което той все още не е готов да говори.

Наскоро нередактираната снимка на Клои Кардашян, която бе споделена без нейно разрешение, насочи вниманието ни за стереотипите, които някои хора създават във Facebook, Instagram и Twitter.

През 2020 г. Чадуик Боузман среща нападките на хората след като отслабва драстично, но малцина знаят, че това става заради тежка диагноза – колоректален рак.

„Фактът, че той е критикуван заради това говори колко повърхностно гледат повечето хора на другите, като единствената им преценка са изображенията онлайн“, казва пред Insider инструкторът Кейли Кофий.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари