IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Детство мое: Как родни звезди отбелязаха 1 юни?

2 юни 2021 16 30

Някои показаха черно-бели снимки

БГНЕС

Денят на детето е един от празниците, които голяма част от възрастните обожават да празнуват. Тогава социалните мрежи са пълни със статуси, които приканват „да запазим детското в себе си“ и снимки, много от които предимно черно-бели, припомнящи какви патиланци са били някои от нас.

Тази година много известни личности у нас не пропуснаха да отбележат датата, като споделят спомен от детството или поздравят децата си. Някои направо не можем да познаем на фотосите, докато за други можем да кажем, че още от малки са дали заявка за това какви ще станат като пораснат.

Ето какво споделиха някои бг звезди в социалните мрежи по случай 1 юни:

1. Тервел Пулев

По-малкият брат на Кубрат Пулев не изневери на стила си и сподели своя снимка, на която най-много да е на 2 годинки. Той позира с боксови ръкавици, застанал до семейната библиотека, а на шортите му е написано името му.

„Детето, което бях е напълно щастливо от възрастния, в който се превърнах. Детските ми мечти бяха преизпълнени, а същността ми, душата чувствам съхранена. Честит Ден на детето на малките и пораснали деца!“, написа Тервел, който е горд татко на трима синове.

2. Миро

След като наскоро видяхме как е изглеждал певецът на абитуриентския си бал, по случай Деня на детето имаме възможността да го видим в носия.

„На 1 юни да си спомним децата, които бяхме! И нека детските снимки залеят социалните мрежи СЕГА“, написа той към снимка от детската градина, на която е с леко разпасан пояс и прическа с бретон.

3. Мариана Попова

Половинката на Веселин Плачков използва повода, за да сподели снимка на дъщеричката им във Facebook. На кадъра порасналата Екатерина позира зад рамка на известен персонаж от анимацията „Маша и Мечока“.

„Маша празнува, а другите две вече не били деца! Честит празник“, написа Мариана Попова, визирайки другата си дъщеря и тази на Плачков, които вече са тийнейджърки.

По-късно Попова сподели три детски снимки и попита на кого прилича най-малкото ѝ дете – на нея или на баща ѝ.

4. Мира Добрева

Тв водещата, която има две деца, показа снимка на сина си като малък.

„Моят житейски възторг. Децата“, написа тя, качвайки два кадъра – на Георги Торнев-младши и неговата кака Лора.

5. DARA

Младата изпълнителка сподели две снимки във Facebook, на които я виждаме като много малка. А приликата с нейната майка е поразителна.

„Да си дете е прекрасно, светът е огромен, цветовете са по-ярки, звуците по-силни, а мечтите безброй“, написа Дарина Йотова – DARA. Тя сподели още, че първо мечтаела да стане гимнастичка.

„Мечтите се сбъдват, невинаги по начина, по който очакваме, но ТЕ СЕ“, добавя дара, като уточнява, че на снимките виждаме още по-големия ѝ брат и по-малката ѝ сестра като бебе.

6. Глория

Като чисто нова баба, която активно помага за отглеждането на своето внуче, но държи да ѝ казват „маминка“, Глория не пропусна да отбележи Деня на детето.

„Честит първи юни на всички ангели! Да сте ми живи и здрави, деца!“, написа тя, споделяйки снимка с малката Галина, с която я дари дъщеря ѝ Симона Загорова.

Наскоро бебето, което промени живота на двете певици, стана на 3 месеца.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари