IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Абитуриентски балове 2021 – вижте дъщерята на Коби Брайънт

28 май 2021 17 40

Наталия показа красивите си рокли

БГНЕС

Ако баща ѝ можеше да я види, със сигурност ще се гордее с нея. Това бихме казали всички, гледайки снимките от бала на Наталия. Тази година най-голямата дъщеря на покойния Коби Брайънт е абитуриентка и има какво да ни покаже. А неотлъчно до нея в приготовленията е нейната майка Ванеса.

18-годишното момиче е имало две бални вечери, за които е избрало дизайнерски рокли. Едната е по-къса и ефирна, докато другата е с принт, при това до земята. Това може да видим от профила ѝ в Instagram.

Наталия носи копринена рокля с цветя на Dolce & Gabbana за своето второ празненство. В специален клип тя показва своята трансформация – тя е с ефектно изправена коса и бяла блузка, като в един момент я виждаме с лек опушен грим, изкуствени мигли и шарения тоалет, с който изглежда съвсем естествено.

Певицата Сиара бе една от първите, които поздрави абитуриентката за избора на рокля, като сподели, че е истинска хубавица.

По-рано този месец бе първата бална вечер на дъщерята на баскетболиста. За нея тя е била облечена с розов тоалет с гол гръб и паднали ръкави, който в долната си част е с органза.

Ванеса не отишла на своя бал заради Коби Брайънт

Разбира се, щастливата майка на абитуриентката качи още няколко нейни снимки с роклите и сподели няколко спомена с мъжа си, който ѝ липсва и би искала да бъде до тях в този важен момент. Ванеса изтъкна, че преди години не отишла на своя бал заради Коби Брайънт, като тази година подобно нещо щяло да се случи и с дъщеря им.

„Наталия едва не пропусна своя бал снощи. Когато бях абитуриентка в гимназията, с Коби бяхме сгодени и той игра в плейофите в нощта на бала ми. Той не искаше да ходя на абитуриентски бал без него, аз също“, обяснява майката на абитуриентката, споделяйки тяхна обща снимка, направена малко след посещение на фризьорския салон.

Оказва се, че датата на бала съвпада със събитие в Залата на славата, на която те трябвало да присъстват като най-близките на спортиста. Тогава Ванеса си казала, че за утеха, по-добре дъщеря ѝ да отиде да се забавлява със съучениците си.

„Разбира се, смяхме се, защото дори на небето той все още се опитва да прави ходове и държи момчетата далеч. Наталия преживя толкова много загуби, не можах да ѝ позволя да пропусне веднъж в живота си възможността да отиде на абитуриентския си бал“, продължава майката на момичето.

Ванеса качи и видео, в което показва как изглежда порасналото ѝ момиченце с розовата рокля, към която носи нежно колие с висулка. А що се отнася до косата ѝ, тя е съвсем леко накъдрена. Нежният прасковен грим по клепачите ѝ е едва забележим.

Освен 18-годишната Наталия, Ванеса Брайънт има още две дъщери – Бианка, която е на 4 години и Капри – само на 22 месеца. Съпругът ѝ Коби загина при катастрофа с хеликоптер заедно с другото им момиченце – 13-годишната Джиана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари