IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Започнаха залозите: Как ще се казва детето на принц Хари и Меган Маркъл?

4 юни 2021 09 00

Версиите са няколко

Снимка: БГНЕС

На фона на скандални спомени, свързани с критики за кралското семейство, принц Хари се готви да стане баща за втори път. Той и Меган очакват появата на малката им дъщеричка съвсем скоро. Те вече отглеждат сина си Арчи, който на 6 май навърши 2 години.

Все още херцозите на Съсекс не споменават дали са избрали име за бъдещото им бебе, но феновете на кралското семейство са намерили отговора на този въпрос в миналото – когато двойката все още бе част от кралския живот.

През 2019 г. Меган и Хари посетиха британския град Биркенхед, където се срещнаха с група ученици. Тогава бившата актриса беше бременна, така че тя помоли момчетата да предложат имена за бъдещото ѝ бебе. „Попитаха дали е момиче и дали да я нарече Ейми, и [Меган] каза:„ Това наистина е хубаво име, харесва ми. Трябва да помислим за това“, сподели 7-годишната Меган Дъдли пред репортери тогава. След това Хари отбеляза името Лили.

Също така през есента на 2018 г. херцозите на Съсекс посетиха Мелбърн, където се срещнаха с фен, който кръсти дъщеря си Хариет – на името на принц Хари. В разговор със Sunday Express жената заяви, че е предложила тази възможност на принца и той отговорил: „Страхотно име“.

Сред другите предположения идва и идеята за Филипа – като по този начин Хари може да почете смъртта на принц Филип. Предполага се също така, че съпрузите ще бъдат вдъхновени от принцеса Даяна или кралица Елизабет. Какво ще е решението им ще стане ясно това лято, когато и малката ще се появи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари