IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ваня Пенева показа малката Никол

3 юни 2021 14 40

Мис България 2011 качи първото видео с бебето

БГНЕС

Първо видео с малката Никол показа Ваня Пенева. Мис България 2011, която роди тайно в началото на годината, е заснела как току-що е приключила с къпането на бебето, увила го с мека хавлия.

Разбира се, лицето на детенцето не се вижда, защото то не е обърнато към камерата. Но за сметка на това виждаме неговата красива майка, която изглежда страхотно без грим.

„Майката е глагол, а не съществително име“, е написала Пенева в една от публикациите си в Instagram.

В началото на април младата майка сподели, че дъщеря ѝ е съвършена и единствена, качвайки първи снимки от нейната погача.

„Любовта ми към нея е безгранична. Моят свят има смисъл, защото я има“, коментира още тя.

Миската сподели, че „партитата се отменят за по-добри времена“, с което уточни, че не е канила гости, които да почерпи за здравето на бебето.

Междувременно бабата на момиченцето – бизнесдамата Илиана Алипиева, качи една снимка с него, която най-вероятно е направена при посещението на църквата, когато пеленачето е навършило 40 дни.

„Държа в ръце нов живот, дошъл при мен от друга вселена. Щастието, което дарява няма равно с нищо друго на света! Бъди благословено, Ангелче прелестно! Обичам те от тук до Марс и обратно!“, коментира тогава тя, радвайки се на своето внуче.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари