IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Трейнър говори открито за раждането на Райли

6 юни 2021 10 30

Днес бебето вече е на 3 месеца

БГНЕС

Меган Трейнър призна, че раждането на сина ѝ не е било като по филмите, а по-скоро ужасяващо. В интервю за Today, изпълнителката разказа подробности за последствията от това, че Райли проплакал преждевременно.

Певицата разкри, че бебето било разположено седалищно, заради което имало проблеми с дишането в началото.

„Това беше една от историите на ужасите, при която той не плачеше“, спомня си Меган, обяснявайки, че веднага щом извадили бебето с цезарово сечение, при това седмица преди термина ѝ, то не издало нито стон. Това я притеснило адски много.

„Беше ужасяващо“, добавя 27-годишната Трейнър, разкривайки, че лекарите ѝ позволили да зърне за кратко бебето, преди да го поставят в кувьоз и да му сложат специална сонда.

Изпълнителката споделя, че тя и половинката ѝ Дарил Сабара имат истински късмет, защото след пет дни от болницата им казват, че вече могат да изпишат сина им. Това им дава спокойствие, защото до момента те не могат да бъдат при него постоянно и се налага да го наблюдават чрез камера.

Трейнър признава, че заради напрежението, преди да роди момченцето е взимала много слаби антидепресанти:

„Казаха ми, че е важно да се чувствам добре, защото това ще направи и бебето щастливо. Нямах следродилна депресия. Лекарствата наистина помагат“.

В момента Райли е на 3 месеца и бързо наддава в килограмите. Неговата майка споделя, че той е здрав и вече ѝ се усмихва. Дори наскоро тя празнува първия Ден на майката, споделяйки сладко видео с него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари