IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рики Мартин: 2-годишната ми дъщеря не ми дава да пея у дома

9 юни 2021 17 40

Оказва се, че Лусия не е най-големият фен на изпълнителя

Снимка: Getty

Наскоро светът беше умилен от дуета между Пинк и 10-годишната ѝ дъщеря Уилоу. Двете дами се появиха на наградите Billboard, където показаха акробатичните си умения. Те често публикуват и видеа в социалните мрежи, на които пеят различни песни, печелейки милиони харесвания и коментари.

Такава картинка обаче скоро няма да видим в къщата на Рики Мартин. Въпреки че изпълнителят печели множество награди заради прекрасния си глас, има един човек, който не харесва пеенето му. Оказва се, че 2-годишната му дъщеря Лусия предпочита да слуша всеки друг, но не и баща си.

Мартин се появи в шоуто на Елън Дедженеръс, където сподели част от домашните си мъки. С усмивка на уста той признава, че на няколко пъти се е опитвал да запее около Лусия, но тя винаги го прекъсвала и му казвала да спре. „Онзи ден започнахме да гледаме едно детско, в което има много песнички. Аз започнах да пея една от тях, но тя веднага ми каза да спра. Просто не искаше да ме чуе“, казва Рики пред водещата.

В дома на Мартин Лусия е единственото момиче. Той и съпругът му Джван Йосеф са родители на 12-годишните близнаци Валентино и Матео, както и на 19-месечния Рен. „Тя управлява къщата. Знае, че е единственото момиче у дома и се възползва от това“, признава изпълнителят. Допълва, че Лусия все още не ръководи парада с твърда ръка, но съвсем скоро и това щяло да стане.

„Тя не ми дава да пея. И в това съм напълно сериозен. Не ми дава да пея“, казва през смях Мартин. Все пак той има фенове у дома, като 12-годишните му близнаци нямат търпение за предстоящото му турне през септември. „Да, те нямат проблеми с моята музика. Всъщност големите винаги ме карат да тръгвам на турне, защото обикновено идват с мен. Нямат търпение да обикалят градовете“.

Турнето през септември ще е истинска наслада за хората, които обичат латиноамерикански ритми. Освен Рики Мартин, на сцената ще се качи и Енрике Иглесиас. Обиколката на 26 града из Северна Америка беше насрочена за миналата година, но плановете се провалиха заради пандемията. Сега двамата изпълнители ще посетят Бостън, Чикаго, Торонто, Монреал и много други. Всичко започва през септември в Лас Вегас.

Дали децата на Рики Мартин и Енрике Иглесиас ще бъдат зад кулисите, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари