IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет II се радва на попълнението в семейството след трагичните събития

17 юни 2021 18 00

Кралицата получи специален подарък на годишнината на покойния принц Филип

Снимка: БГНЕС

95-годишната Елизабет II е била представена с ново кученце корги, предава британският таблоид The Sun.

Шестседмичното прохождащо кутре, чието име все още не е обявено, се появи в замъка Уиндзор на 10 юни – на този ден принц Филип, покойният съпруг на кралицата, можеше да отпразнува своята 100-годишнина.

Принц Андрю и дъщерите му – принцеса Беатрис и принцеса Юджини поеха инициативата да се появи в кралския двор пухкавото четириного.

По-рано наследникът на кралицата и херцог на Единбург даде на майка си две кученца дорги (кръстоска между дакел и корги), за да разведри самотата ѝ в началото на март, когато Филип беше в болницата.

Късоногата на име Фъргюс, кръстена на чичо Елизабет, почина преди месец, което беше голям удар за Нейно Величество. Второ малко куче на име Мевик (кръстено на езеро близо до замъка Балморал) е живо и здраво.

Кралицата има и Корги Кенди, която се очакваше да бъде последния ѝ домашен любимец. Запознати отбелязват, че Елизабет не е искала да взема кученца, за да не причиняват травматични ситуации и да не са в тежест за семейството след смъртта ѝ. Въпреки това главата на кралския клан се радваше да приеме кучетата в семейството, които сега я радват в Уиндзор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Драга Петя, горното е брутално откраднато от таблоид, и още по-брутално преведено от Google Translate. Това не е авторство, а плагиатство.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар