IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл с ново интервю за отглеждането на децата

22 юни 2021 08 30

Ето и какво каза херцогинята на Съсекс

Снимка: БГНЕС

„Погледнах съпруга и сина си от прозореца на нашата къща, видях колко внимателно Хари държи и приспива Арчи... Това са несравними преживявания.“
На 20 юни американското радио излъчи първото интервю на Меган Маркъл след скандалните разкрития с Опра Уинфри. Тема на разговора беше детската книга на някогашната актриса.

Херцогинята на Съсекс призна, че основният фен на The Bench е нейният 2-годишен син Арчи. Заслужава да се отбележи, че интервюто за програмата NPR Weekend е записано преди раждането на дъщерята на Меган Маркъл и принц Хари – бебето Лилибет Даяна.

Херцогинята на Съсекс също призна, че е подарила на съпруга си книгата с възпоменателна плоча за Деня на бащата и е била „вдъхновена“ да напише стихотворение, когато е видяла принц Хари да гледа малкия Арчи в градината.

Творбата оглави списъка на бестселърите на Ню Йорк Таймс с книги с картинки за деца, но получи и сърдечен прием във Великобритания.

От излизането на 8 юни са продадени 3212 копия. Британците предпочетоха литературните експерименти на Меган Маркъл пред книгата със снимки на Кейт Мидълтън Hold Still: Портрет на нашата нация през 2020 г., която представя снимки на обикновени хора, преживяващи пандемията Covid-19 по различни начини.

„Знаех, че синът ни ще хареса книгата, което е страхотно. Той има ненаситен апетит за книги и постоянно ни моли да му четем отново и отново. Невероятно усещане – каза Меган Маркъл в разговор с продуцента на NPR Саманта Балабан. - Всеки внимателен читател може да забележи трогателните препратки, които скрихме там – това е рисунка на любимото ми цвете и любимото цвете на майката на съпруга ми. Тази книга съдържа много прекрасни и специални подробности за нас и, разбира се, любов.“

Една илюстрация изобразява семейство Съсекс в градината на тяхното имение в Калифорния. На снимката се вижда как Хари храни пилета със сина си Арчи в компанията на две кучета.

„Миналата година много от нас имаха възможността да останат насаме със себе си и да осъзнаем много неща в мълчание. В такива моменти гледах съпруга и сина си от прозореца на нашата къща, видях как Хари внимателно държи и приспива Арчи в ръцете си... Това са несравними преживявания. Точно в този момент редовете на стихотворението се оформиха в главата ми. Това е истинска любовна история. Става въпрос за това колко е важно в детството да имаш дълбока връзка с някого, да имаш близки хора наблизо, които да те подкрепят както в добри, така и в лоши времена“, заключи Меган Маркъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари