IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям взе децата на поредното си кралско задължение

22 юни 2021 10 50

Той, принц Джордж и принцеса Шарлот дадоха старт на полумаратон в Сандрингам

Снимка: БГНЕС

Принц Уилям реши да прекара Деня на бащата като едновременно изпълни кралските си задължения и обърне малко повече внимание на децата си.

Херцогът на Кеймбридж, който навърши 39 години на 21 юни, даде началото на полумаратон в Сандрингам в чест на Деня на бащата. Към него се присъединиха по-големите му деца принц Джордж и принцеса Шарлот, които също се насладиха на състезанието. Триото беше облечено съвсем обикновено, като принц Уилям беше със синя риза и син панталон, принц Джордж облече карирана риза и сини къси панталони, а принцеса Шарлот беше с дълга блуза и къси панталонки.

По време на състезанието тримата подкрепяха бегачите и наблюдаваха кой от тях ще се представи най-добре. Децата не се отделиха от баща си, като през повечето време Уилям беше здраво хванал ръцете на принцеса Шарлот и принц Джордж. От семейната картинка липсваха само Кейт Мидълтън и принц Луи.

Въпреки че не бяха заедно, херцозите на Кеймбридж не забравиха да поздравят целия свят по случай Деня на бащата. В официалния им профил в социалните мрежи беше публикувано видео с непоказвани досега кадри на принц Уилям и децата му, както и снимки на принц Чарлз и Майкъл Мидълтън. В публикацията беше включен и покойният принц Филип, който е заснет с кралицата и голяма част от внуците им. „На всички бащи по света пожелаваме щастлив Ден на бащата!“, гласеше съобщението в социалните мрежи.

От кралското семейство също почетоха празника, споделяйки черно-бяла снимка, на която присъстват принц Филип, крал Джордж VI, кралица Елизабет II и малкият принц Чарлз. На кадъра се вижда как по-възрастните наследници на короната гледат с умиление към бъдещия баща на Уилям и Хари, който седи върху статуя в замъка Балморал в Шотландия. „До всички бащи по света, желаем ви прекрасен Ден на бащата“, написаха от двореца.

Принц Чарлз и съпругата му Камила не пропуснаха да отбележат специалния ден. От официалния им профил бяха публикувани няколко черно-бели снимки, с които се отдаде заслуженото внимание на важните мъже в кралското семейство. Феновете успяха да видят младият принц Чарлз с баща му принц Филип, както и по-порасналата му версия със собствените му синове Уилям и Хари. Разбира се, бащата на Камила не беше забравен, като той също присъстваше в поредицата.„На всички бащи по света и на онези, които тъгуват по изгубения си татко, ние мислим за вас и ви пожелаваме специален Ден на бащата“, написаха Чарлз и Камила.

Далеч от Великобритания, Меган Маркъл също отпразнува Деня на бащата, разкривайки какъв подарък е направила на принц Хари. Миналата година тя му посвети поема, която се превърна в цяла детска книжка, а тази той е получил пейка. Подаръкът е сантиментален, тъй като книгата на Маркъл се казва The Bench, което в превод означава „пейка“.

„Просто исках да му подаря нещо специално и да е нещо, което може да използва заедно с децата ни“ казва тя пред NPR. На гърба на пейката има плакет, на който Меган е написала „Това е твоята пейка. Където животът ще започне за теб и нашия син, за нашето бебе, за нашия наследник“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари