IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Бон Джоуви залюби млада актриса

22 юни 2021 15 00

Джейк Бон Джоуви и Мили Боби Браун бяха забелязани заедно

Снимка: Getty

Гледали ли сте сериала „Странни неща“? Хитът на платформата Netflix беше всичко, за което светът говореше през 2016 година и накара огромна част от нас да се запитат къде всъщност е Уил Байърс. Сюжетът на научнофантастичната драма разказва за далечната 1983 година, когато мистериозно изчезва 12-годишният Байърс докато се прибира от приятелска среща. Майка му започва мащабна акция за издирването му, като в повечето случаи много хора не ѝ вярват за странните неща, на които тя става свидетел.

Приятелите на Уил също започват да го издирват, когато се натъкват на мистериозно момиче в гората, което се представя като Единадесет. Тя започва да разказва неща за изчезването на Байърс, като в същото време притежава и невиждани досега сили. Търсенето на момчето продължава, но процесът е възпрепятстван от множество обстоятелства, както фантастични, така и реални.

Сериалът се превърна в огромен хит, привличайки рекорден брой публика. Рейтингът му в различни сайтове също е висок, а в списъка с награди ще откриете шест „Еми“. Номинациите също се редят една след друга, включително четири „Златен глобус“, една „Британски телевизионни награди“ и три „Грами“. Освен това епизодите превръщат в звезди децата, които влизат в главните роли – Мили Боби Браун (Единадесет), Фин Уулфгард (Майк Уилър), Ноа Шнап (Уил Байърс), Гатен Матарацо (Дъстин Хендърсън) и Кейлъб Маклафлин (Лукас Сенклер).

Всяка тяхна стъпка започна зорко да се наблюдава от папараците и журналистите, като младежите едва ли някога вече ще се насладят на спокоен живот. Най-много внимание се обръща на Мили Боби Браун, която разшири кариерата си и започна да участва в доста известни филми като „Годзила: Кралят на чудовищата“, „Енола Холмс“ и „Годзила срещу Конг“.

Освен от професионалния ѝ живот, медиите живо се интересуват и от личния такъв на Браун. Наскоро тя беше забелязана в компанията на Джейк Бон Джоуви, който е син на легендарния изпълнител Джон Бон Джоуви. 17-годишната актриса и 19-годишният Джейк се разходиха из Ню Йорк хванати за ръце, което веднага накара папараците да извадят камерите си.

Мили носеше дълга розова пола, бяла тениска и флорални сандали, а Джейк беше облечен в бежова риза, къси панталони и маратонки. И двамата носеха предпазни маски и слънчеви очила, а тоалетът на Браун беше допълнен от голяма синя чанта, в която тя носеше кучето си Уини. Това е първият път, в който влюбените са забелязани заедно на публично място след няколко седмици, в които подхранваха слуховете за връзка.

Още през март феновете забелязаха, че Мили започва да следва Джейк и да харесва всяка негова снимка в Instagram, като той последва примера ѝ месец по-късно. В началото на юни се появи и първата им обща снимка, на която двамата седят в колата на Джейк, а описанието твърди, че са само приятели.

Интересното е, че в „Странни неща“ може да бъде чут хитът Runaway, който е дебютният сингъл на Бон Джоуви. Разбира се, по време на излизането му нито Джейк, нито Мили са били родени, но сега поне актрисата може да има тема за разговор с бащата на приятеля си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари