IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Стоун и съпругът й с рядка публична изява

26 юни 2021 16 30

Двамата бяха забелязани на бейзболен мач

Снимка: БГНЕС

Ема Стоун и съпругът й Дейв Маккари направиха рядка публична изява и дори решиха да се снимат с няколко фенове. 

Двамата посетиха бейзболен мач, носейки еднакви блузи. Първите, които се похвалиха, че а засекли звездното семейство, беше Марк Грант, който е телевизионен анализатор за отбора на Сан Диего Падрес и коментаторът Дон Орсило. Ема и Дейв бяха облечени в екипа на Сан Диего Падрес, като актрисата носеше лилав суичър около кръста си, а съпругът й беше облякъл и сиво горнище. 

Двойката се сгоди през декември 2019 година и се ожени на тайна церемония година по-късно. През март 2021-а те посрещнаха и първото си дете, за което обаче не споделят повече детайли. "Ема и Дейвид имат страхотен брак и двамата искаха дете. Те много ревностно пазят личния си живот и са готови за семейство. Тя не иска да говори за Дейвид, но казва, че се чувства страхотно в момента", казва източник пред списание People. 

Първата изява на Стоун след раждането беше на червения килим на премиерата на филма "Круела". Тогава тя показа завидна форма, носейки черен костюм. Актрисата влиза в главната роля на Круела Девил, като по време на снимките сменя цели 47 костюма. Засега играта й се оценява доста високо от критиците и от феновете. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари