fallback

Орландо Блум, Кейти Пери и 10-годишният Флин - едно голямо, щастливо семейство

29 June 2021 08:30

Актьорът публикува снимка от разходка в парка

Орландо Блум е изключително горд с растящото си семейство.

44-годишният актьор наскоро сподели снимка от разходката с годеницата си Кейти Пери и 10-годишния си син Флин, когото споделя с бившата си съпруга Миранда Кер. На кадъра тримата са заснети в гръб, но се вижда как Блум държи ръката на Пери и на Флин. "Семейна любов", написа той в Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

На снимката липсваше само 10-месечната дъщеря на Кейти и Орландо - Дейзи Доув. Момиченцето се роди през август 2020 година, а появата й беше обявена в официалния профил на УНИЦЕФ, като в същия момент беше отворена даритеска страница в името на Дейзи. "Щастливи сме да съобщим за нормалното и здраво пристигане на нашата дъщеря", написаха гордите родители. На тазгодишния Ден на бащата пък Пери сподели виде от родилното и нарече Блум "лечител на сърцето ми и човекът, който ми даде най-големият подарък". 

Съдията от American Idol разкри и как се чувства като майка за първи път. "Намерих всичко, което някога съм търсила. Благодарна съм за тази дълбока, чиста любов и съм щастлива, че най-накрая влязох в майчинския клуб", написа тя в Туитър. Пери получи и поздравления от бившата съпруга на Блум - Миранда Кер. Тя сподели, че е много радостна от факта, че Орландо е намерил човек, с когото е щастлив и се чувства добре. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Този април двете дами разговаряха открито за отглеждането на деца от един и същи мъж и се съгласяват, че семейството е най-важното нещо на света. "Любовта на децата ти е постоянна и безусловна. Тя не е базирана на това, което имаш или нямаш каква кариера си започнал, какъв продукт си създал и това ме кара да се чувствам по-пълноценна и обичана", казва Пери. Кер допълни, че винаги ще поставя нуждите на Флин и другите си две деца пред своите собствени. 

Супермоделът многократно е изразявала благодарността си към Кейти, която се грижи за Флин още от началото на връзката си с Блум. "Имам късметът, че Кейти е невероятна и аз я обожавам. Щастлива съм, че Орландо я намери, както съм благодарна, че намерих съпруга си година след раздялата ми с него", казва Кер. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

Миранда Кер е омъжена за Евън Шпигел, с когото имат две деца - 1-годишният Майлс и 3-годишният Харт. 

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
Орландо Блум Кейти Пери Миранда Кер син годеница Флин
0 коментара
fallback