IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фолкпевицата Мария се похвали с новата си любов

29 юни 2021 14 40

Двамата са на почивка на морето

IStockphoto

"Моята любов". С тези думи фолкпевицата Мария качи първата снимка с новата си любов в социалните мрежи. Но вместо да я поздравят за това, че отново е влюбена, феновете я засипаха с критики. 

На кадъра изпълнителката е снимала как гаджето й държи ръката, като и двамата носят скъпи марки часовници. А до тях се вижда ястие с морски дарове. Не само гурмето, но и лъскавите аксесоари, разгневиха част от потребителите на Facebook. 

Мария затвърди слуховете, че не е сама на морето, качвайки още един кадър, този път по бански. Но вместо да се снима в лице, тя показва краката си и парче диня. Разбира се, те са обгърнати от тези на любимия й. 

"Смях. Толкова вече няма какво да показвате, че ставате жалки, с подобни фотоси. Грозно е, пошло", "Ковид много ви повлия на мозъците, от глупави станахте още по-глупави", "Динята или сливата?", гласят част от коментарите към морския кадър, който също не допадна на последователите й.

Все пак, измежду хейта срещу фолкфурията, която се глези на плажа с плодове и коктейли, имаше и такива, които защитиха изпълнителката, коментирайки, че тя има право да снима и показва каквото иска в своя личен профил. 

Засега Мария не е коментирала подробности с какво се занимава новият й възлюбен и откога са заедно. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари