IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада: Амбър Хърд стана майка!

2 юли 2021 15 00

Бебето се е появило с помощта на сурогатна майка

Снимка: Getty

Амбър Хърд успя да шокира феновете си, след като съобщи, че е станала майка.

На 1 юли актрисата публикува снимка, с която обяви раждането на първородната си дъщеря, която се казва Онах Пейдж Хърд. На кадъра се вижда как Амбър е прегърнала бебето, което сладко спи върху гърдите ѝ. „Радостна съм да споделя тази новина с вас. Преди четири години реших, че искам да имам дете. Исках да го направя по моя си начин“, пише звездата в Instagram.

От публикацията се разбира, че момиченцето се е родило с помощта на сурогатна майка. Амбър заяви, че една жена не трябва да бъде омъжена или във връзка, за да има дете и че иска да държи личния си живот по-далеч от светлината на прожекторите, но в същото време трябва да използва трибуната си, за да сподели мислите си. „Част от мен иска да заяви, че личният ми живот не трябва да бъде интересен за останалите, но в същото време разбирам, че същината на работата ми ме кара да взема контрол над ситуацията“.

Хърд разкри, че дъщеря ѝ се родила на 8 април 2021 година и е началото на съвсем нов етап от живота ѝ. Изглежда, че Онах Пейдж е кръстена на покойната майка на Амбър – Пейдж Хърд, която почина през май миналата година. „Съкрушена съм и съм разбита от загубата на моята майка, Пейдж Хърд. Тя ни напусна твърде рано, а сега се придържам към спомените за нейната красива и мила душа“, написа тогава актрисата. Тя допълни, че майка ѝ е имала голямо сърце, което е било отворено за всеки и това я е направило най-красивата жена на света.

Бившата съпруга на Джони Деп запази бременността на сурогатната майка в тайна. Освен че е кръстена на покойната ѝ майка, дъщерята на Хърд притежава и много интересно първо име. Онах на шотландски означава „чистота“ и „святост“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари