IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора и Тайка Уайтити с важна стъпка във връзката си

9 юли 2021 09 00

Двамата направиха официалния си дебют като двойка

Снимка: БГНЕС

След месеци на спекулации вече всичко е официално между Рита Ора и Тайка Уайтити.

Въпреки че двойката на няколко пъти беше забелязвана заедно на разходка и в компанията на други звезди, първото им общо събитие се оказва партито за 4 юли, организирано от Ора. Двамата влюбени бяха облечени в цветни летни тоалети, позирайки усмихнати един до друг. Рита беше облечена в златно-розова рокля, а Уайтити носеше риза в цветовете на американското знаме, украсена с белоглави орли, комбинирана с черни панталони и червени слънчеви очила.

Официалното потвърждение дойде с публикацията на изпълнителката в социалните мрежи. „Благодаря на всичките ми приятели, че дойдоха на моето парти по случай 4 юли“, написа тя под колекция от снимки. Към нея и Уайтити се присъединиха Аня Тейлър Джой, Джоди Смит, Джошуа Джаксън, Ашли Бенсън, Вас Джей Морган и Кейт Бекинсейл.

Много преди дебюта им като двойка, Ора и Уайтити бяха забелязани в странна близост с актрисата Теса Томпсън. Режисьорът обаче имаше отговор за снимките, които излязоха в медиите. „Мисля, че в света на интернет, всичко изчезва за секунди. А и защо да е толкова голяма работа? Не съм правил нищо лошо. Всичко е наред“. Въпросните кадри показват как Тайка е прегърнал Рита и Теса, като по едно време изпълнителката се навежда, за да целуне актрисата по бузата. На друг кадър пък се вижда как Уайтити и Ора се целуват, Томпсън вече я няма.

Нито една от страните обаче не изрази притеснение от случилото се, като Рита непрекъснато споделя снимки от лятото си, включително и няколко с Тайка. Що се отнася до Теса Томпсън, тя беше забелязана в компанията на модела Зак Стенмарк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари