IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След премиерата на моноспектакъла – Александра Сърчаджиева и дъщеря ѝ заминаха на море

9 юли 2021 14 40

Вижте колко си приличат двете

БГНЕС

След премиерата на моноспектакъла „На живо“, който бе в края на юни в София, Александра Сърчаджиева се отдаде на почивка. Тя сподели снимки във Facebook, на които виждаме, че двете с дъщеря ѝ са на почивка, най-вероятно на морето.

Без да коментира къде точно са, актрисата показва как си изкарва с порасналата София, с която прави странни физиономии на камерата. И двете са с лек слънчев загар.

„Алекс, пълно твое копие е!“, „Ехааааа, колко е пораснала малката госпожица. Като сестрички сте“, „Много хубаво дете!“, коментират почитателки на Сърчаджиева.

Наскоро Александра сподели, че дъщеря ѝ върви по стъпките на нея и покойният ѝ баща Иван Ласкин, показвайки снимка от снимачна площадка. На нея момиченцето е заедно с режисьора Мартин Макариев.

„Тя е истински войн !!! Ти, мила моя София, се оказа един мнооооого достоен и голям човек, а всъщност си още дете“, коментира нейната майка и така разкри, че е получила роля във филма „Игра на доверие“.

В „На живо“ Сърчаджиева говори за едни от най-трудните си моменти, както и за връзката си с Иван Ласкин, когото успява да целуне по ръката няколко дни преди да си отиде от този свят. По думите ѝ, нейната дъщеря все още не е готова да присъства сред публиката, защото е още малка, за да научи някои истини за семейството ѝ и може да се разстрои.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари