IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ана Уинтур ще става баба за трети път

12 юли 2021 15 00

Дъщеря ѝ Бий Шафър е бременна с първото си дете

Снимка: Getty

Вълнуващи новини в семейството на Ана Уинтур!

71-годишната главна редакторка на списание Vogue ще става баба за трети път. Този път внучето ѝ ще бъде от брака между дъщеря ѝ Бий Шафър и Франческо Кароцини. Това стана ясно, след като 33-годишната бъдеща майка показа наедрялото си коремче по време на семейна почивка в Портофино, Италия. Именно там съпрузите размениха обети преди три години.

Източници споделят пред Page Six, че Бий и Франческо наистина очакват първото си дете, но са споделили новината само с близките си хора. Двамата не искат да привличат твърде много внимание преди самата бременност и искат да запазят личното си пространство колкото се може по-дълго време. Засега не е ясно кога точно Шафър ще роди и какъв ще бъде полът на бебето.

В допълнение към папарашките снимки от Портофино, близък до Ана Уинтур потвърди щастливата новина. „Вярно е и всички са много щастливи за Бий и за Ана“, казва той пред списание People. Това ще е трето внуче за главната редакторка на Vogue, като бъдещото бебе ще се присъедини към 4-годишната Карълайн и 2-годишната Ела, които са деца на сина ѝ Чарлз и съпругата му Елизабет.

Новината за бременност идва само няколко дни, след като Бий и Франческо отпразнуваха третата годишнина от брака си. „3 годиниheart, написа Шафър под сватбена снимка, на която танцува със съпруга си.

Бий, която работи в театъра и е била част от предаването Late Night with Seth Meyers се запознава с Франческо Кароцини благодарение на модната индустрия. Неговата майка – Франка Созацани – е била главен редактор на италианския Vogue. Двамата влюбени се сгодяват през 2017 година, а Бий показа пръстена си по време на Met Gala същата година.

През юли 2018 година двамата се женят на два пъти. Първо правят церемония в дома на Ана Уинтур в Ню Йорк, след което заминават за Портофино, за да си кажат „Да“. Булката носеше дантелена рокля в слонова кост с дантелен воал в същия цвят, а младоженецът избра елегантен тъмносин костюм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари