IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на Ева Мендес са новите ѝ фотографи

15 юли 2021 10 50

Актрисата сподели няколко кадъра, заснети от най-малките членове на семейството

Снимка: Getty

Ако актьорството не е в бъдещите планове на децата на Райън Гослинг и Ева Мендес, то може би фотографията е.

Наскоро Мендес сподели прекрасно видео, на което показва част от новите си чанти и рокли за лятото, като вдъхнови феновете си за следващия им шопинг. Актрисата носи няколко тоалета, включително розова рокля със синя спортна чанта, син модел с бели триъгълници, допълнен от жълта чанта и интересен зелен тоалет с дълги ръкави. Оказва се, че Мендес промотира нова модна линия, която се фокусира върху равното заплащане и правата на жените, които работят във фабрики за дрехи и често са подложени на ужасно отношение.

„Целта на модната линия е да създадат свят, където нито един човек не е наранен в замяна на създаването на един продукт“, допълва Ева. И докато това е достойно за уважение, много от феновете бяха впечатлени от нещо друго, което беше обяснено в описанието. Оказва се, че кадрите са заснети от дъщерите на Мендес и Гослинг – 6-годишната Есмералда и 5-годишната Аманда.

Когато един фен похвали Ева за невероятните ѝ визии, тя отговори, че думите му значат много, защото самата тя не се мисли за красива. И докато актрисата беше категорична, че скоро няма да видим снимки на децата ѝ, явно ще виждаме такива, заснети от тях. Причината за липса на семейни кадри е, че Мендес не иска да показва лицата на дъщерите си без тяхното съгласие.

„Винаги съм имала ясни граници, когато става въпрос за съпруга и децата ми. Ще говоря за тях, разбира се, с резерви, но няма да публикувам снимки от ежедневието ни. И тъй като децата ми са много малки и не разбират какво означава публикуване на снимка, не мисля, че имам тяхното разрешение да го правя. И никога няма да публикувам снимка докато те не са достатъчно големи, за да ми разрешат“, категорична е Ева. Що се отнася до Райън, тя добавя, че двамата са си добре и далеч от светлината на прожекторите и социалните мрежи.

Тъй като няма да бъдем наградени със семейни кадри, търпеливо ще чакаме да видим какви снимки ще направят Есмералда и Аманда в следващите години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари