IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес пита: За или против шамаросването на деца?

22 април 2021 17 40

Дискусията беше започната в социалните мрежи

Снимка: Getty

Ева Мендес иска да говори откровено и с други родители за отглеждането на деца по време на и извън пандемията.

Актрисата, която споделя две дъщери с актьора Райън Гослинг, използва социалната мрежа Instagram, за да сподели мнението си относно използването на шамари като метод за възпитание. Мендес заяви, че често е молена да разказва за най-любимите си моменти на червения килим и коя рокля харесва най-много, но никога за това как възпитава децата си и какво смята за правилен подход.

Заради това тя реши да вземе нещата в свои ръце и сподели любим цитат за родителството, в който се казва „Шамарите се отразяват по същия начин върху възпитанието на децата, както боят върху един брак“. И докато някои от последователите на Мендес се съгласиха с думите, други бяха в противоречие с тях. „Не знам. Аз съм бил удрян и в момента съм възпитан възрастен. Повярвай ми, заслужавах си шамарите“, пише един потребител.

Вместо да напада тези, които не са на нейна страна, актрисата изрази благодарност към всеки, който се е включил в дискусията. „Радвам се, че имаме какво да обсъждаме. Тази страница предлага трибуна за всеки и не съди никого“, категорична е тя. Допълни, че всеки родител има различен подход във възпитанието на децата си и не трябва да бъде критикуван за това.

Един потребител заяви, че се радва да живее във време, в което раздаването на шамари се обсъжда като неправилно, като Мендес се включи и каза, че се радва да говори за алтернативно възпитание, защото по нейно време не е имало такова. Актрисата и съпругът ѝ Райън Гослинг се опитват да предпазят дъщерите си от медийното пространство и рядко ги показват. 6-годишната Есмералда и 4-годишната Амада все още не са направили дебюта си в социалните мрежи, което е в разрез с толкова много други звездни наследници.

„Винаги съм се изразявала ясно относно поставянето на граници около съпруга и децата ми. Ще говоря за тях, но няма да публикувам техни снимки. Тъй като децата ми са все още много малки и не разбират какво значи публикуване на снимка, нямам тяхното изрично съгласие да го правя. Няма да споделя никакъв кадър, докато не го получа“, категорична е Мендес. Наскоро обаче тя покани феновете си в своя домашен рай, споделяйки снимка, на която е гримирана от двете си дъщери. Актрисата говори откровено и за отглеждането на деца по време на пандемията.

Признава, че невинаги е искала семейство, но всичко се променя, когато среща Райън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари