IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лолита за раздялата с Гришо: Глупости!

19 юли 2021 17 50

Красавицата няма да ходи с него в Атланта

БГНЕС/Getty

Заедно ли са Лолита Османова и Григор Димитров? Това се питат техните фенове, след като през изминалата седмица се заговори, че двамата са прекратили отношенията си. За да разсее съмненията, рускинята побърза да уточни в Instagram как върви връзката ѝ.

„Глупости!“. С тази дума половинката на българския тенисист определи твърденията, включвайки се на живо в социалната мрежа.

По думите на красавицата, в момента Димитров тренира усилено за предстоящите си турнири и е в отлична форма. Въпреки малкото свободно време, което има, той все още успява да ѝ обръща внимание.

Османова, която обича да подкрепя Григор от трибуните, разкри още пред феновете, че няма да може да присъства на тези, които хасковлията ще има в Атланта, Вашингтон и Торонто. Очаква се обаче тя да пътува с него до Синсинати и Ню Йорк.

„Каквото и да решите да направите, уверете се, че ви прави щастливи“, пише Лолита, която типично в стила ѝ, не спира да споделя снимки от Монако с вдъхновяващи за нея цитати.

С последната си снимка Османова показа, че е в перфектна форма и добро настроение, позирайки пред камерата с изрязан топ и къси панталонки в черно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Marin J. Ruseborm ( преди 2 години )