IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Димитър Рачков заведе гаджето в Рим

21 юли 2021 17 40

Пусна снимки от известна забележителност

БГНЕС

Димитър Рачков намери малко свободно време за почивка. Но вместо да отиде на родното Черноморие, което обожава, актьорът и тв водещ замина за Италия. А там неотлъчно до него е гаджето му Анита Димитрова.

„Провинциалисти за първи път в чужбина!!!“. Това написа комикът към кадъра, споделен в профилите му в социалните мрежи.

На снимката, освен 22-годишната красавица, се виждат и други хора, сред които колеги на Рачков като Михаил Билалов, с когото той игра в „Голата истина за група Жигули“. Всички те позират на фона на емблематичният фонтан ди Треви, който е водеща забележителност за италианската столица.

„Отличен избор за първа дестинация в чужбина“, „Само не забравяйте да напишете Локо София на Колизеума!!!“, „Калеко Алеко ще се снима с купата?“, пишат последователите на актьора под кадъра. Други пък споделят, че екскурзията до седалището на папата може и да им е последната дестинация в чужбина за сезона, защото ни очаква нова вълна от COVID-19 скоро.

Преди Рачков да се похвали, че е извън България с приятелката си, феновете му писаха във Facebook, че той е бил забелязан да плува с дървен сал в язовир Искър. Подобно на корабокрушенец, той най-вероятно е снимал реклама за новия сезон на своето шоу.

В средата на юни, общи снимки на Димитър и по-младата му половинка, се появиха за първи път в социалните мрежи. Поводът за тях бе рожденият ден на момичето, който бе отбелязан с шумно парти в дискотека в Студентски град, част от което показа фолкпевецът Константин в Instagram.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари