IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Брейди с прекрасна снимка в чест на рождения ден на Жизел

22 юли 2021 17 50

На 20 юли моделката навърши 41 години

Снимка: Getty Images

Том Брейди за пореден път доказа, че е на върха в класацията за най-добър съпруг.

Последното му постижение беше свързано с рождения ден на Жизел Бюндхен, с която са женени повече от 10 години, но пламъкът на любовта им все още не е угаснал. На 20 юли моделката навърши 41 години и получи поздравления от приятели и фенове, но нито едно от тях не можеше да се мери с това на Брейди. Той сподели снимка на Жизел и 8-годишната им дъщеря Вивиан.

„Това беше една невероятна година и ми е трудно да си представя, че мога да те обичам повече отколкото преди година. Но се случи! Ти обичаш семейството ни по начин, по който никой друг не може и затова ти отдаваме почит на този ден!“, написа Том в Instagram. Той завърши пожеланието си с фраза на португалски, пишейки „Te amo Tanto meu amor da minha vida!“, което означава „Обичам те страшно много, любов на моя живот“.

На снимката майка и дъщеря стоят прегърнати на камък, а зад тях се разкрива прекрасен горски пейзаж. Дори да хвърлите само бърз поглед към кадъра, веднага ще забележите, че Вивиан е едно към едно с Жизел. И това няма да бъде само ваше мнение. През юли моделката сподели своя снимка до такава на децата си, за да докаже, че гените имат нещо общо с външния вид. „Мисля, че имаме нещо общо с тях. А вие?“, написа тя под публикацията.

Том Брейди и Жизел Бюндхен имат и 11-годишен син Бенджамин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари